Vestsjælland

Lokalforening Vestsjælland:

 

 Carina Weise Schøndorff
 Fresiavænget 4
4261 Dalmose

 mob. 51 56 36 62
e-mail: carsc@slagelse.dk

PROGRAM FOR DLHM

LOKALFORENINGEN VESTSJÆLLAND 2023

Tilmelding til Carina tlf: 51563662, mail: carsc@slagelse.dk

Vestsjællandsklubben 2023

 

05. marts Generalforsamling
CSU Slagelse

11. april. tur til Dragsholm Slot, frokost, rundvisning, kaffe/kage.
Denne tur er sammen med Roskilde klubben.

14. juni 11.30 frokost et hyggeligt sted i Skælskør.
13.30 Sejltur på Skælskør fjord.
Det er incl kaffe/kage, turen tager ca. 1,5 time.

12. sept Panzermuseum rundvisning og efterfølgende frokost et lille lokalt sted.
Denne tur er med Roskilde klubben.

 

08. okt. Banko på CSU Slagelse.

27-28 nov. Juletur til Tyskland.

De flotte julemarkeder med alverdens julepynt, juleglögg, brændte mandler og meget mere finder vi næppe prægtigere end i Tyskland og ikke mindst i Nordtyskland. Vi besøger de måske to berømteste julemarkedsbyer, Lübeck og Hamburg på denne miniferie.
Vi bor ved Bad Oldesloe på det dejlige Tryp Hotel Bad Oldesloe. Her er pæne og rummelige værelser med brus eller bad, toilet, tv, tlf. m.m. Om aftenen serverer hotellet 3-retters middag eller middagsbuffet.


 

Dagsprogram

1. dag: Lübeck. Bad Oldesloe
Efter påstigning kører vi via Padborg til Lübeck, hvor vi parkerer meget tæt på centrum. Vi kan nyde duften af de brændte mandler og den dampende Glühwein, og besøge de mange boder på det smukke gamle torv og langs Breitestrasse.
Vi har i alt 3 timer i Lübeck, inden vi kører til Bad Oldesloe, og der bliver tid til at slappe af, inden vi spiser middag i hotellets restaurant.

2. dag:Hamburg. Hjemrejse
Efter en god og velassorteret morgenbuffet kører vi mod Hamburg, der ligger kun en halv times kørsel fra Bad Oldesloe. I den flotte havneby kører vi en hyggelig og interessant byrundtur, hvor vi bl.a. ser det enorme havneområde, som udgør ikke mindre end 55 km2, samt søerne Binnen- og Aussenalster med de mondæne villaer langs bredderne. Herefter er der tid på egen hånd til at nyde julemarkederne foran det smukke historiske rådhus og den imponerende handelsgade Mönckebergsstrasse. Hen på eftermiddagen kører vi til grænsen nord for Flensburg, hvor der er lejlighed til at handle, inden vi kører tilbage mod vores udgangspunkter.